Zonwering, screens & rolluiken

Ontdek alle uitvoeringen in onze toonzaal

Zonwering, screens & rolluiken op maat

Voor zonwering, screens en rolluiken op maat kan je bij Descaver terecht. Via onderstaand overzicht lichten we alvast een tipje van de sluier op. Geïnteresseerd? In onze toonzaal kan je alle uitvoeringen rustig komen bekijken. Laat niet na om een afspraak vast te leggen en wij plannen je bezoek zo snel mogelijk in.

Qua buitenzonwering installeren we hoofdzakelijk zonnetenten van het merk Somfy. Die zijn elektrisch uitschuifbaar met een afstandsbediening. De ingebouwde sensor meet de windsterkte, waardoor de zonnetent automatisch dichtklapt als er te veel wind is. Opdat je de lichtinval optimaal zou kunnen regelen, zijn er meerdere percentages van lichtdoorlatendheid op de markt.

Screens kunnen we eenvoudig voor je ramen of deuren plaatsen. Er zijn talrijke kleuren en motieven te verkrijgen. Daarnaast kan je opteren voor een manueel of elektrisch model.

Gelijkaardig aan onze zonnetenten kan je bij screens het percentage van lichtdoorlatendheid zelf bepalen. Zonlicht en hitte buitenhouden, wordt zo kinderspel.

Een ander pluspunt is dat je extra privacy zal ervaren. Voorbijgangers kunnen immers niet naar binnen kijken, maar jij wel naar buiten.

Descaver plaatst zowel opbouw- als voorzetrolluiken. Opbouwrolluiken enerzijds zijn aangeraden bij nieuwbouw, aangezien ze rechtstreeks om je ramen geïnstalleerd worden. Dat komt de isolatiewaarde en weerbestendigheid ten goede.

Voorzetrolluiken anderzijds worden vooral bij renovaties ingezet. Dat komt omdat de rolluiken voor je raam en niet erop worden gemonteerd. Doordat ze uit aluminium zijn opgebouwd, zijn ze enorm robuust en hebben ze een isolerend karakter.

Welke rolluiken je ook in huis wil halen, je kan voor een manuele of elektrische bediening opteren. In het laatste geval kan je je rolluiken aan mekaar laten koppelen, waardoor je ze met één druk op de knop allemaal samen kan besturen.

Descaver uit Ichtegem is hét aanspreekpunt voor buitenschrijnwerk zoals ramen, deuren, carports en veranda’s. We plaatsen ook zonwering, screens en rolluiken.

Navigatie

Onze gegevens