Carports, pergola’s & veranda’s

Van gerenommeerde leveranciers

Een carport, pergola of veranda laten plaatsen?

Wie al langer met het idee speelt om een carport, pergola of veranda te laten plaatsen, kan bij Descaver aankloppen. Net als bij onze ramen en deuren zijn aluminium en hout materialen die we vaak inzetten. Het aluminium kopen we aan bij Aluprof.

Je mag van ons sowieso een totaalservice verwachten, van het eerste ontwerp tot de eigenlijke oplevering. Onderstaand geven we je per constructie een woordje uitleg. Stuur ons gerust een bericht bij vragen.

Een carport is handig om je auto of fiets(en) tegen weersinvloeden te beschermen en voor schade te behoeden. We kunnen de constructie in de buurt van je woning installeren, aan je woning verbinden of losstaand opbouwen.

Specifiek in gebogen carports zijn we echte professionals, waardoor die in heel West-Vlaanderen intussen een begrip geworden zijn. Mocht je dat wensen, kunnen we verlichting aan je carport toevoegen.

Als een zonnetent niet voldoende blijkt om de hitte op je terras weg te houden, is een pergola een waardig alternatief. Een pergola is bovendien niet alleen een middel om meer schaduw te creëren, maar ook om je tuin op te waarderen. Die fungeert dan als een echte relaxhoek.

Wij bouwen pergola’s in verschillende groottes en breedtes, waarbij de afstand tussen de balken steeds aanpasbaar is. Afhankelijk van hoeveel zonlicht je door wil laten, kan je je pergola laten met doeken afspannen of er bloemen en klimplanten op laten bevestigen.

Een veranda die geheel op jouw smaak afgestemd is en waarin de lichtinval optimaal is? Die kan je door ons laten bouwen. Voordelig aan een veranda is dat je het hele jaar door van je buitenruimte kan genieten, zelfs bij slecht weer.

Om je veranda op te trekken, gebruiken we profielen uit aluminium of pvc, net als goed isolerende beglazing. Zonwering zoals screens en rolluiken komt dan weer van pas om felle zonnestralen te weren. Het geheel zal ongetwijfeld aan je verwachtingen voldoen!

Descaver uit Ichtegem is hét aanspreekpunt voor buitenschrijnwerk zoals ramen, deuren, carports en veranda’s. We plaatsen ook zonwering, screens en rolluiken.

Navigatie

Onze gegevens