ZONWERING Gistel

… brengt je huis een extra klasse

Zonwering Gistel – Je kan bij Descaver ook terecht voor het plaatsen van een zonwering op je terras, of voor screens op je ramen. We maken hiervoor gebruik van het merk Droma.

Zonwering Gistel – Het plaatsen van een zonwering heeft een aantal voordelen. Niet enkel brengt het je huis extra klasse en meerwaarde bij, maar wist je ook dat het je energiekosten kan besparen? Zit je bijvoorbeeld met veel lichtinval in de zomer, waardoor het in de woonkamer vaak oncomfortabel warm is? De kosten voor airco in je huis kunnen al snel aardig oplopen.

Of wil je rustig genieten op je terras, maar is het niet aangenaam onder een blakende zon? Door te investeren in een zonnetent, kan je de temperatuur binnen én buiten makkelijker reguleren. De zonweringen van Descaver zijn elektrisch uitschuifbaar met een afstandsbediening naar keuze. Er zit bovendien een sensor in die de windsterkte meet: is er te veel wind, dan klapt de zonnetent automatisch dicht. Handig als u bijvoorbeeld een dag niet thuis bent, en hem vergeet te sluiten. Zo kunt u altijd met een gerust hart vertrekken – uw zonwering zal niet in duigen liggen als u deze eens vergeet – het systeem zorgt voor zichzelf!

Zonwering Gistel – KIES UW LICHTINVAL

Wat betreft lichtinval zijn er verschillende percentages beschikbaar bij Descaver: je kan ervoor kiezen om wat meer licht door te laten, of om volledig te verduisteren, zonder dat daarbij je privacy in het gedrang komt. Je kan van binnen naar buiten kijken, maar niet andersom!

Ook bij onze screens kan je kiezen voor een manuele of een elektrische bediening.