SCREENS Veurne

… brengen je huis een extra klasse

Screens Veurne – Je kan bij Descaver ook terecht voor het plaatsen van een zonwering op je terras, of voor screens op je ramen. We maken hiervoor gebruik van het merk Droma.

Het plaatsen van een zonwering heeft een aantal voordelen. Niet enkel brengt het je huis extra klasse bij, maar wist je ook dat het je energiekosten kan besparen? Zit je bijvoorbeeld met veel lichtinval in de zomer, waardoor het in de woonkamer vaak oncomfortabel warm is? De kosten voor airco in je huis kunnen al snel aardig oplopen.

Screens Veurne

Screens Veurne – Onze screens kunnen voor ramen en deuren worden geplaatst en zijn er in alle mogelijke kleuren en motieven. Ze geven je gevel extra stijl, maar wat veel belangrijker is: ze houden het zonlicht tegen en de hitte buiten. Hierdoor is het op hete zomerdagen steeds koel binnenshuis. Screens werken verrassend isolerend: ook in de winter zorgen ze voor een besparing op de energiefactuur.

SCREENS Veurne – KIES UW LICHTINVAL

Wat betreft lichtinval zijn er verschillende percentages beschikbaar bij Descaver: je kan ervoor kiezen om wat meer licht door te laten, of om volledig te verduisteren, zonder dat daarbij je privacy in het gedrang komt. Je kan van binnen naar buiten kijken, maar niet andersom!

Ook bij onze screens kan je kiezen voor een manuele of een elektrische bediening.