VERANDA’S

Een extra leefruimte in je huis

Een eigen veranda is een absolute must, het hele jaar door. Van sprookjesachtige wintertaferelen in de tuin tot het bloeien van de bloemen, het genieten van de zomerse laatavondzon, en het vallen van de bladeren. Een professioneel afgewerkte veranda is als een extra leefruimte in je huis, en het is dan ook van belang dat je je erin thuis kan voelen.

DE ENE VERANDA IS DE ANDERE NIET

Bij Descaver zijn we ons daar ten volle van bewust! Elke persoon heeft immers een andere smaak. Daarom werken we samen met jou een gepersonaliseerd project uit, van het initiële ontwerp tot indraaien van de laatste schroef. Hierbij vragen we je voortdurend om je eigen input. We houden rekening met al jouw wensen en voorkeuren. Ze moet in vorm en stijl perfect in harmonie staan bij uw woning of net zorgen voor een verrassend contrast. Een veranda is uitgegroeid tot een heus verbouwingswerk dat resulteert in een sfeervolle leefruimte waarbij creatief zijn met licht centraal staat. Wij als specialisten verandabouwers helpen u graag verder om uw droomproject te realiseren!

De werken worden uiteraard pas aangevat als jij 100%  tevreden bent over ons voorstel. Je krijgt hierbij één enkele contactpersoon toegewezen, die de werken van begin tot eind zal opvolgen. Zo verloopt de communicatie vlot: we beseffen dat jouw tijd waardevol is!

Wij doen er alles aan om onze klanten 100% tevreden te maken!