Schrijnwerker Gistel

Schrijnwerker Gistel – Een schrijnwerker nodig?

Schrijnwerker Gistel – Bij schrijnwerker Descaver zit je goed, in en om het huis.Mike Descamps en zijn schrijnwerker team zijn van het eerste tot het laatste moment aanwezig op de werken. Dat is niet anders als er binnen in huis dingen moeten worden gerenoveerd.

Mike is een ervaren schrijnwerker: je kan dus bij hem ook terecht voor opdrachten omtrent algemene schrijnwerkerij. Zo maakt hij ramen & deuren op maat, en plaatst hij plafonds in zowel gyproc als hout, alsook zet hij veranda’s , screenspergola’s, carportsrolluiken en gevelbekleding

KIEZEN VOOR HOUT

Kiezen voor een binnendeur of een plafond uit hout, dat is kiezen voor een stijlvol huis. Niet alleen geeft het je huis een natuurlijke en warme, geborgen charme, maar wist je dat hout van nature uit ook zeer goed isoleert? Dat komt omdat het traag opwarmt, en deze warmte slechts langzaam weer afgeeft. Voor meer informatie hieromtrend, aarzel niet om schrijnwerker Descaver te contacteren – Wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te informeren! Kom na afspraak eens vrijblijvend langs in onze showroom: onze experts geven je met plezier hun professioneel advies!

EN GYPROC?

Gyproc daarentegen is makkelijk inzetbaar omdat het een licht en heel veelzijdig materiaal is. Daarnaast zorgt het voor een optimale geluidsisolatie en het is bovendien volledig recycleerbaar. Dat merk je dan ook meteen aan de verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Zit je met een specifieke vraag over verschillende houtsoorten, en welke er beter of minder geschikt zijn voor binnen of buiten? Kom na afspraak eens vrijblijvend langs in onze showroom: onze experts geven je met plezier hun professioneel advies!

schrijnwerker