ROLLUIKEN Torhout

Rolluiken Torhout – Descaver plaatst ook verduisterende rolluiken. Dit kan in combinatie met de plaatsing van een nieuw raam, of voor reeds bestaande raamlijsten. Er bestaan over het algemeen twee grote categorieën: opbouwrolluiken en voorzetrolluiken.

Kies je ervoor om je ramen te vernieuwen, of zit je met een nieuwbouwproject? Dan ga je beter voor een opbouwrolluik. Dit soort rolluiken wordt rechtstreeks op de ramen geplaatst, zorgt voor een goede isolatie, en is bovendien wind- en regendicht.

ROLLUIKEN Torhout – MIKE VERZORGT UITERAARD ZELF DE PLAATSING

Wij laten je kiezen tussen manuele of elektrische luiken. De elektrische Somfy-motor is misschien wat duurder, maar hij biedt ook een aantal belangrijke voordelen. Al de rolluiken in je huis kunnen bijvoorbeeld aan elkaar worden gekoppeld, zodat je ze indien gewenst met één druk op de knop allemaal samen kan bedienen.

Een ander voordeel van de Somfy is dat de motor beschikt over een beveiliging die obstructies detecteert, waardoor de motor automatisch stilvalt als er een probleem is. Handig als er spelende kinderen in de buurt zijn, bijvoorbeeld! Ook heeft hij een vorstbeveiliging, die voorkomt dat de lamellen beschadigd raken indien ze bevroren zijn. De luiken kunnen ook met versterkte verbindingen worden geïnstalleerd, zodat ze inbraakveilig zijn en een belasting van 100 kg aankunnen.

Zit je met bestaande ramen? Ook dat is voor Descaver geen probleem. In dat geval kunnen we voorzetrolluiken plaatsen. De naam zegt het zelf: deze luiken worden niet op het raam zelf, maar wel ervoor geplaatst. Ze zijn volledig in aluminium en daardoor zijn ze niet enkel robuust, maar zorgen ze ook voor een zeer hoge isolatiewaarde.