Ramen & deuren Jabbeke

onze deur staat voor je open

Ramen & deuren Jabbeke – Op zoek naar nieuwe ramen & deuren voor je huis? Kom dan zeker na afspraak eens langs in onze toonzaal, waar Mike je met professioneel advies zal bijstaan.

Ramen & deuren Jabbeke – Een van de grootste specialiteiten van Descaver is het verantwoord omgaan met energie. We beantwoorden dan ook graag al je vragen. Voor de constructie van ramen & deuren gebruiken we steevast pvc of aluminium. Dit zijn de meest betrouwbare en duurzame materialen, die je de hoogst mogelijke isolatiewaarde bieden. Maar wat betekent dat nu precies?

Descaver werkt uitsluitend met deur- en raamprofielen van BleyweertAluplast en Salamander: stuk voor stuk Belgische topproducten. Kom eens langs, en overtuig jezelf!

Zuinigheid wordt bepaald door de zogenaamde K-waarde. Een waarde van 1 wordt hierbij als gemiddeld beschouwd. Voor het glaswerk gebruikt Descaver bijvoorbeeld voornamelijk driedubbele beglazing met een K-waarde van 0,8 en zelfs 0,5. Ideaal dus indien je passief bouwt en wilt besparen op je energiefactuur. Vraag naar onze beglazing van Ecosun: driedubbel en met een breedtediepte van 92 mm voor een optimaal rendement.

Aluminium is een zeer milieuvriendelijke keuze, omdat het een volledig en eindeloos recycleerbaar materiaal is, zonder dat het daarbij aan kwaliteit verliest. Aluminium ramen zijn zeer robuust: ze verslijten of vervormen niet, behouden hun kleur en zijn bovendien beschermd tegen inbraak.

Ramen en deuren in pvc hebben doorgaans een zeer hoge isolatiewaarde omdat pvc een water- en winddicht materiaal is. Wil het oog ook wel wat? Met behulp van een speciale lak, of door te kiezen voor een structuurfolie, kan je ervoor zorgen dat je deuren en ramen uit pvc eruit zien alsof ze uit hout zijn vervaardigd.