PERGOLA’S Zedelgem

Pergola’s Zedelgem – een oase van rust

Pergola’s Zedelgem – Wilt u graag genieten van een van onze mooie pergola’s? Vandaag de dag spenderen we steeds meer tijd aan de uitbouw van een mooie tuin. Logisch, want het is een volwaardige investering geworden die de waarde van je huis gevoelig kan verhogen. Als enkel een zonnetent niet volstaat, dan kan Descaver ook zorgen voor een prachtige pergola in je tuin.

Een oase van rust die een lust is voor het oog, en waarin je van het mooie weer kan genieten, zonder te hoeven braden in de zon. Je kan je pergola bedekken met bloemen of klimplanten om een romantische relaxhoek te creëren waar het altijd heerlijk vertoeven is.

BESTAND TEGEN DE WEERSELEMENTEN

Een pergola van Descaver, die wordt altijd gebouwd op maat van uw tuin. Hierbij wordt er rekening gehouden met de oriëntatie van je huis en de stand van de zon. Je kan ervoor kiezen om meer of minder zonlicht binnen te laten door de grootte en breedte van je pergola en de afstand tussen de houten balken aan te passen, en door de pergola af te spannen met doeken. Je bent dan ook beter bestand tegen de weerselementen, indien er plots een bui of een windvlaag opsteekt.

Neem gerust contact met ons op, en dan bekijken we samen wat de beste keuze is voor een pergola, naar gelang de bouwstijl van jouw huis. Wil je naast de constructie van een pergola ook een carport voor je wagen? Contacteer ons vandaag: wij tonen je hoe je kan besparen door te kiezen voor een voordeelpakket van Descaver!