GEVELBEKLEDING Gistel

Gevelbekleding Gistel – U kun terecht bij Schrijnwerker Descaver voor het plaatsen van een kwalitatief hoogwaardige gevelbekleding! Neem contact op voor meer informatie – Hieronder vindt u al extra informatie om de zoektocht voor u al wat te vergemakkelijken! Maar maak u geen zorgen, Mike zal met zijn expertise er alles aan doen om de keuze voor u zo simpel en goed mogelijk te maken!

Hout wordt veel gebruikt en is waarschijnlijk zelfs de oudste materiaalsoort dat wordt gebruikt als bekleding. Het is niet de meest populaire vorm van gevelbekleding, maar kent de laatste tijd wel een opmars. Velen gebruiken hout als er bijvoorbeeld een bijgebouw wordt geplaatst of om bepaalde delen van het pand te accentueren.

Als je kiest voor een horizontale beplating, dan moeten de latten verticaal komen te staan.

Let op: Een horizontale beplating zal meestal een kleinere dikte hebben dan de verticale beplating.

Beplating is zeer interessant, omdat het niet alleen de bescherming biedt, maar ook beter ventileert. Betonnen constructies (die het vocht langer ophouden) kunnen dus sneller het vocht afvoeren tussen de draagmuur en de gevelbekleding.

Het bevestigen gebeurd met behulp van spijkers of schroeven die zijn gemaakt van roestvrij staal. Roestvrij staal is nodig om te vermijden dat er al snel roestvorming voorkomt, en met het Belgische weertje, is dat snel gebeurd.

Een houten gevelbekleding Gistel wordt vaak gebruikt om een extra dimensie aan een gebouw toe te voegen, een oude gevelbekleding te verbergen of om isolatie te plaatsen.